ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid
Profiteer van de kennis, diensten en zekerheden van de vakorganisatie voor de ICT
Inloggen extranet:

Onderscheid u als deelnemer

Iedereen vindt kwaliteit belangrijk en uw bedrijf heeft dit daarom hoog in het vaandel. Maar hoe kunt u dit laten zien aan uw potentiële klanten en hen extra zekerheid bieden wanneer ze zaken doen met uw bedrijf?

Uit onderzoek blijkt dat 74% van alle klanten waarde hecht aan een keurmerk voor ICT-gerelateerde producten en diensten. Steeds meer klanten letten bij hun ICT-aankopen op het ICTWaarborg-logo. Dit logo staat voor kwaliteit en de gecertificeerde bedrijven bieden hun klanten unieke zekerheden die deze bedrijven op eigen kracht niet zouden kunnen bieden. Bijvoorbeeld zekerheid over de nakoming van afspraken en garantieverplichtingen bij een faillissement.

Promotiemateriaal van ICTWaarborg

ICTWaarborg helpt u bij het uitdragen van het feit dat u als deelnemer bent aangesloten. U kunt beschikken over promotiemateriaal zoals raamstickers en folders. Daarnaast bieden we logo's en banners die u kunt plaatsen op uw website. Zo maakt u klanten bewust van hun keuze voor een deelnemer van ICTWaarborg.

Uw bedrijf beter vindbaar dankzij gerichte portals

Door een vermelding als deelnemer op de vakgerichte websites van ICTWaarborg is uw bedrijf voor potentiële klanten nog beter vindbaar op het internet. Deze portals helpen klanten bij het vinden van een passende leverancier. U heeft zelf de controle over de getoonde informatie over uw bedrijf en kunt bijvoorbeeld aangeven welke producten en diensten u aanbiedt en in welk werkgebied uw bedrijf actief is.