ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid
Profiteer van de kennis, diensten en zekerheden van de vakorganisatie voor de ICT
Inloggen extranet:

Conformeer u aan onze kwaliteit

De zekerheden die ICTWaarborg biedt, gaan verder dan alleen het materiële vlak. Ook op het gebied van kwaliteit moeten de aangesloten bedrijven voldoen aan een aantal normen die voor ons peilers zijn waarop de dienstverlening naar de klant toe is gebaseerd.

Naleving gedragscode

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen; de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

Deskundig advies

Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mogen klanten verwachten dat zij te allen tijde een deskundig advies krijgt. ICTWaarborg-deelnemers hebben  de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar die wat mee kunnen. Dat kan er toe leiden dat de klant met iets anders naar huis gaat dan hem aanvankelijk voor ogen stond, maar dat eindresultaat hoeft niet per se duurder uit te vallen. Het enige dat telt is dat de klant goed wordt geholpen.

Afspraak = afspraak

Bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven maken duidelijke afspraken. Afspraak = afspraak. Alle relevante zaken worden op papier gezet.

Betrouwbaarheid

Partijen die met elkaar in zee gaan, doen dat uiteraard ook op basis van vertrouwen. Ook daar staat ICTWaarborg voor. De bij ICTWaarborg aangesloten gecertificeerde bedrijven gaan natuurlijk betrouwbaar om met hun klanten. En mochten er tussen u en een consument misverstanden ontstaan, dan is ICTWaarborg altijd bereid te bemiddelen.