ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid
Profiteer van de kennis, diensten en zekerheden van de vakorganisatie voor de ICT
Inloggen extranet:

Deelname aan onze activiteiten

Behalve de algemene dienstverlening aan deelnemers, partners en klanten organiseert brancheorganisatie ICTWaarborg jaarlijks diverse activiteiten voor de ICT-branche.

ICTVakdag

De ICTVakdag is hét jaarlijkse evenement voor de ICT-branche waarop u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten kunt ontmoeten. U kunt kennismaken met de vele exposanten die u informeren over de laatste ontwikkelingen rondom hun producten en diensten. Er is ruimte om contacten op te doen en ervaringen uit te wisselen met uw vakgenoten. Ook vinden er gedurende de beursdag diverse seminars plaats die u als bezoeker gratis kunt bijwonen om u te laten informeren over nieuwe trends en ontwikkelingen.

De ICTVakdag 2015 vindt plaats op maandag 11 mei in de Jaarbeurs in Utrecht

Meer informatie over de ICTVakdag en mogelijkheden om te exposeren op www.ictvakdag.nl

ICTWaarborg Awards

De ICTWaarborg Awards is in 2005 gestart met de verkiezing van Computerwinkel van het Jaar. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar ook prijzen worden toegekend aan de beste servicebedrijven en automatiseerders op landelijk en regionaal niveau. De ICTWaarborg Awards worden toegekend door het publiek, op basis van beoordelingen via de bedrijvenportals van ICTWaarborg en een stemronde voorafgaand aan de verkiezing.

Ook in 2015 worden de ICTWaarborg Awards toegekend. Houd www.ictwaarborgawards.nl in de gaten!