ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid
Profiteer van de kennis, diensten en zekerheden van de vakorganisatie voor de ICT
Inloggen extranet:

Vakorganisatie

ICTWaarborg is sinds 2004 dé vakorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Voor wie is ICTWaarborg bedoeld?

ICTWaarborg is het aanspreekpunt voor de aangesloten bedrijven (in sommige gevallen ook voor niet-aangeslotenen), voor hun opdrachtgevers (particulier en zakelijk) en voor de toeleveranciers van bedrijven, die actief zijn in de verkoop en levering van ICT-producten en -diensten.

ICTWaarborg wil een sterk bindende factor zijn voor de bij haar aangesloten bedrijven en hen actief informeren op een breed gebied. Daarbij wil ICTWaarborg niet opleggen 'wat te doen': de eigenheid en verantwoordelijkheid van de ondernemer staan voorop! Klanten (consumenten, bedrijven, instellingen), toeleveranciers en instellingen (overheidsorganisaties, onderzoeks- en onderwijsinstellingen) kunnen bij ICTWaarborg terecht voor informatie en - afhankelijk van de situatie - ondersteuning.

De toegevoegde waarde van ICTWaarborg voor uw bedrijf

Ondernemers die aangesloten zijn bij ICTWaarborg weten zich gesteund door een professionele belangenbehartiger. Aangesloten bedrijven kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, een deskundig advies, producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Deelnemers van ICTWaarborg hebben unieke troeven in handen om zich te onderscheiden van de concurrentie:

De partners van ICTWaarborg

ICTWaarborg is er niet alleen voor bedrijven die zich bezighouden met de verkoop en levering van ICT-producten en diensten. De vakorganisatie brengt deze bedrijven ook in contact met leveranciers die zich als partner hebben aangesloten bij ICTWaarborg. Deze partners stellen hun expertise en dienstverlening graag ter beschikking aan onze deelnemers, vaak met exclusieve aanbiedingen.

Houdt uw bedrijf zich bezig met het leveren van producten en diensten aan ICT-bedrijven en wilt u meer weten over de voordelen van partner worden van ICTWaarborg? Deze informatie vindt u hier.