ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid
Profiteer van de kennis, diensten en zekerheden van de vakorganisatie voor de ICT
Inloggen extranet:

Voordeel bij partners van ICTWaarborg

Aangesloten zijn bij ICTWaarborg biedt ondernemers naast collectieve en individuele belangenbehartiging een aantal belangrijke (financiële) voordelen. Wanneer de aangesloten bedrijven intensief gebruikmaken van de mogelijkheden die ICTWaarborg biedt, kan de jaarlijkse bijdrage worden terugverdiend.

ICTWaarborg heeft ook partners op het gebied van scholing/stageplaatsen, marketing specialisten voor ICT-bedrijven en schuldhulpverlening & budgetbeheer.

Het logo van ICTWaarborg staat voor zekerheid en kwaliteit. Datzelfde geldt ook voor partners. Partners zijn leveranciers en fabrikanten waarmee ICTWaarborg als vakorganisatie een diepgaande relatie heeft. Daarom geeft de titel 'partner' aan dat er sprake is van een kwalitatief hoogwaardige vorm van samenwerking, die als doel heeft de continuïteit van zowel ict-bedrijven als de vakorganisatie te waarborgen.

Partner van ICTWaarborg word je dus niet zomaar. Het zijn leveranciers die net als de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven kwaliteitsproducten leveren en zich onderscheiden door zich in het topsegment van de markt te bewegen. Wie partner is van ICTWaarborg onderscheidt zich in de markt!

Fabrikanten

G Data Software Belgium BVBA
Zellik